Sidebar

28
wo, okt

033 Amersfoort Economie - De horeca en markt hebben samen met de gemeente Amersfoort afspraken gemaakt over het gebruik van de Hof en Lieve Vrouwekerkhof. Om aan zowel de markt als de horeca voldoende ruimte te kunnen bieden is afgesproken dat vanaf 5 juni aanstaande de vrijdagmarkt van de Hof én het Lieve Vrouwekerkhof tijdelijk worden verplaatst naar het Eemplein en de Grote Koppel.

Lees meer: Tijdelijke marktverplaatsing om voldoende ruimte te bieden

033 Amersfoort Duurzaamheid - De nieuwe fietsenstalling op het Eemplein gaat op 1 juni vanaf 07.30 uur open. Je kan je fiets daar gratis stallen. Het parkeerbonnetje voor je fiets pak je van een tafeltje en het andere bonnetje hangt de beheerder aan je fiets.

Lees meer: Maandag 1 juni bewaakte fietsenstalling Eemplein open

033 Bunschoten Spakenburg Educatie - De gemeente Bunschoten start met een onderzoek naar de mogelijkheden voor herbestemming van de Van Amerongenschool. Dit gemeentelijke monument komt in september 2020 namelijk leeg te staan na de verhuizing van de school naar de nieuwe locatie.

Lees meer: Herbestemming van de Van Amerongenschool

033 Amersfoort Duurzaamheid - Eind 2015 is de gemeente gestart met een proef van fietsvakken in twee winkelstraten in de binnenstad. In de Langestraat en Utrechtsestraat. De vakken zijn gemaakt door een markering met witte straatsteentjes en worden als positief ervaren. Ze stimuleren kort parkeren, geven duidelijkheid waar je je fiets mag plaatsen en de vakken bieden meer ruimte voor fietsen dan fietshekjes.

Lees meer: Langestraat: fietshekjes eruit, fietsvakken erin
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.